Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 8:13 pm Temat postu: Re: znowu atak
DrWatson napisał:
Po co tak nastawać na jednego człowieka ?
Ten akurat sobie zasłużył, choć nie sposób to teraz ocenić, bo jakieś 95% jego postów zostało usuniętych. Ona sam także przyznał się do błędu:
spec od debiutów napisał:
przperaszam wszystkich za to co pisałem przyznaje sie że sie kręciłem sobie beke juz niebede wogule wchodził na to forum i bardzo bym prosił admina o usunięecie moich postow i mojego konta!wszystkich przepraszam
Moim zdaniem warto tak nastawać na jednego człowieka. Kiedyś, gdy fora internetowe nie były popularne, wielu szachistów korzystało z niemoderowanej grupy dyskusyjnej pl.rec.gry.szachy. Dyskusja była znakomita do czasu, gdy pewien szachista, nie rozpoczął walki z GO'istami. Zrobili taką rozpierduchę na grupie, że niemal ją uśmiercili. Tu nawet filtry nie pomogły, bo nie wszyscy je używali i czasem treści przenikały w cytatach innych osób, próbujących jakoś ich zatrzymać. Ludzie więc odchodzili, odchodzili, a teraz to mizeria straszna tam panuje. Także niemoderowane forum "polskie szachy" umarło.