Proponuję, żeby ustalić jakąś godzinę spotkania, bo na razie użytkowników jest mało, więc ciężko trafić akurat na kogoś przebywającego na serwerze w tej samej chwili.
Zachęcam również do zakładania nowych kont, jeśli ktoś jeszcze nie ma. _________________ szachownia.net
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 11:18 am Temat postu:
Koleś napisał:
Proponuję, żeby ustalić jakąś godzinę spotkania, bo na razie użytkowników jest mało, więc ciężko trafić akurat na kogoś przebywającego na serwerze w tej samej chwili.
Zachęcam również do zakładania nowych kont, jeśli ktoś jeszcze nie ma.
To może byśmy się na jakieś turniej blitza umówili _________________ Football is like chess, only without the dice
W zasadzie w szachowni nie ma możliwości rozgrywania turniejów. Na razie proponuję zwykłe partie, poza tym serwer nie był testowany w warunkach, kiedy jednocześnie gra kilkunastu graczy, trzeba to najpierw przetestować. _________________ szachownia.net
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 12:23 pm Temat postu:
Koleś napisał:
W zasadzie w szachowni nie ma możliwości rozgrywania turniejów. Na razie proponuję zwykłe partie, poza tym serwer nie był testowany w warunkach, kiedy jednocześnie gra kilkunastu graczy, trzeba to najpierw przetestować.
No to można zagrać np. każdy z każdym z ręcznymi kojarzeniami. No jak się zjawi 10 osób, to chyba wytrzyma "taaaakie" obciążenie, hm...?? _________________ Football is like chess, only without the dice
Pewnie wytrzyma o wiele więcej, ale tego nie wiem na pewno. Jeśli będziesz mieć jakieś zastrzeżenia co do wydajności serwera, to możesz mi zasponsorować profesjonalny hosting javy, nie mam nic przeciwko _________________ szachownia.net