| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Wto Sty 04, 2005 11:09 am Temat postu: B.Macieja na forum PZSzachu |
|
|
|
Zaglądnąłem na forum PZSzachu i teraz rozumiem, dlaczego pojawiają się krytyczne uwagi w M.Sz. na temat Bartka Maciei. Chodzi o nadmierną aktywność naszego GM na forum i przez to zaniedbywanie treningów. Zauważyliście, że do dzisiaj Macieja napisał aż 1884 posty ?! Jest przez to absolutnie przodującym pisarzem na forum PZSzachu. Ma rację M.Sz. pytając się, skąd nasz GM bierze na to czas. |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Wto Sty 04, 2005 3:09 pm Temat postu: |
|
|
|
GM Macieja nigdy nie ukrywał, że jego słabością jest Internet. Czy ma to wpływ na jego grę i czy zaniedbuje przez to treningi, to ciężko powiedzieć. Przecież my też korzystamy z internetu i przynajmniej w moim przypadku na pracy zawodowej się to nie odbija. Macieja kiedyś pisał, że trenuje po 8-10 godzin dziennie (mniej więcej tyle samo, ile pracujemy), pozostaje mu, więc masa czasu na rozrywkę internetową. |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Sro Sty 05, 2005 9:50 am Temat postu: |
|
|
|
Ale pewnie nie piszesz aż takich ilości postów, i aż tak obszernych? |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Sro Sty 05, 2005 11:19 pm Temat postu: |
|
|
|
| K_M_K napisał: | | Ale pewnie nie piszesz aż takich ilości postów, i aż tak obszernych? | Gdybym dodał do siebie wszystkie posty z forów i grup dyskusyjnych (nie tylko szachowych), to myślę że byłoby ich tyle samo albo i więcej Zastanawiam się tylko, co by było gdyby GM Macieja wszystko podsumował...
Obszernoscią pisanych postów, nie dorównam mu nigdy ) Wydaje mi się, że pisanie przychodzi mu z dziecinną łatwością, po prostu słowa wylewają się z niego. |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Czw Sty 06, 2005 9:16 am Temat postu: |
|
|
|
Chciałem jeszcze coś napisać, ale przed wysłanie postu skasowałem go, bo nie chcę zbytnio atakować Macieji. Jeżeli jego aktywność internetowa nie przeszkadza mu w treningach, to OK. |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Sro Sty 12, 2005 9:12 am Temat postu: |
|
|
|
A tak trochę z innej "beczki", to zdecydowanie wolę czytać krótkie wypowiedzi na naszym forum, niż czytać przydługie posty na forum PZSzachu. Tam szybko tracę wątek, poza tym wiele dyskusji jest prowadzonych na tematy, które mnie nie dotyczą. No chociażby dlatego, że nie należę do PZSzachu. |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Czw Sty 13, 2005 3:15 pm Temat postu: |
|