| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Zuza Nowy
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 6:30 pm Temat postu: GDZIE KUPIĆ SZACHY? |
|
|
|
pomocy! gdzie są w Warszawie sklepy z szachami??szukam drewnianych, rzeźbionych. bede wdzieczna za wszelkie wskazówki
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
Marcinos Hetman

|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 11:15 am Temat postu: |
|
|
|
Witam serdecznie,
Dobry sklep z szachami znajduje się przy ul. Kazimierzowskiej 52, tuż obok akademika SGH ("Grosik").
Pozdrawiam
P.S. // Jako że to mój pierwszy post na forum, życzcie mi szczęścia na "nowej drodze życia"  . Najlepszego. // _________________ http://www.pub.szachista.com/3ed_turnieju/final/turniej.html |
|
| Powrót do góry |
|
Zuza Nowy
|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 11:24 am Temat postu: |
|
|
|
dzieki wielkie!
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
atek Pion

|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 1:03 pm Temat postu: Re: GDZIE KUPIĆ SZACHY? |
|
|
|
| Zuza napisał: | pomocy! gdzie są w Warszawie sklepy z szachami??szukam drewnianych, rzeźbionych. bede wdzieczna za wszelkie wskazówki
pozdrawiam |
aż głupio mi, bo nie mogę Ci pomóc. to, co widziałem w tzw. kołchozach hadlowych, czyli centrach, to albo najniższa półka jakościowa (mimo, że toczone figurki, ale wiadomo Tajwan-Chiny i chyba plastyk), albo najwyższa za cenę auta z akcyzą z importu z UE (łącznie z opłatami rejestracyjnymi). .
parę lat temu, widziałem naprawdę ładne rzeźbione i prawdziwie drewniane szachy w sklepach Cepelii. nie były tanie, ale były ładne.
ja sam ostatnio kupowałem internetowo jednak. jest parę polskich firm, które produkują bardzo ładne drewniane szachy i prowadzą sprzedaż też wysyłkową. poszperaj po necie, przynajmniej zorientujesz się w aktualnej ofercie i będzię Ci łatwiej dokonać wyboru. nawet bezpośrednio w jakims już wybranym sklepie.
tu na forum, o ile pamiętam, chyba ? też był taki temat o szachach i ich ofercie.
pozdrawiam,
atek |
|
| Powrót do góry |
|
0janusz0 Nowy

|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 2:23 pm Temat postu: |
|
|
|
| Cytat: | | szukam drewnianych, rzeźbionych |
| Cytat: | | jest parę polskich firm, które produkują bardzo ładne drewniane szachy i prowadzą sprzedaż też wysyłkową |
np. http://www.kupszachy.pl/
Znalazłem w ich ofercie 6 zestawów szachów rzeźbionych. Poza tym masę innych - produkcji firmy "WĘGIEL". |
|
| Powrót do góry |
|
Zuza Nowy
|
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 1:08 pm Temat postu: |
|
|
|
jacy Wy kochani jeteście.wlasnie chyba nie pozostaje mi nic innnego jak kupic przez net. patrzylam na firme DREWART z katowic. moze sie uda cos ladnego kupic.
pozdrawiam cieplo |
|
| Powrót do góry |
|
atek Pion

|
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 2:31 pm Temat postu: |
|
|
|
nie krępuj się... mogę też polecić kupowanie przez internet kosiarek, tureckich sweterków oraz prawdziwie r z e ź b i o n y c h w d r e w n i e karniszy  do piwnic i sutener.
pozdrawiam,
atek  |
|
| Powrót do góry |
|
Zuza Nowy
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2006 3:44 pm Temat postu: |
|
|
|
dzis odebralam przepiekne drewniane recznie rzezbione szach z krakowa (www.chess.home.pl)
sa bardzo duze i przez to naprawde imponujace! polecam
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
|