| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jania Hetman

|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2004 9:02 pm Temat postu: Forum na stronę www? |
|
|
|
Chciałbym dać na swoją stronę forum podobne do forum szachisty niestety nie znam się na Bhp . Dlatego pomyślałem że założę forum na http://www.me2.pl/dzial.php?d=mforum
Forum jest darmowe tylko nie można się rejestrować a martwię się oto że ktoś może się podszywać pod innych użytkowników  Co mam począć  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2004 12:43 pm Temat postu: |
|
|
|
Jania a po co ci właściwie własne forum? |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2004 2:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Formalnie nie miałem zamiaru dawać forum na swoją stronę ale że strona stała się ta grze stroną informacyjną to zdecydowałem się jednak na danie forum  Ale na razie szukam dobrego forum  Bo musze jeszcze znaleźć moderatora bo ja nie mam ostatnio zbytnio czasu na stronę a mam już przygotowane materiały _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2004 3:39 pm Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | Najlepiej siąść i płakać a na poważnie to nie przejmuj się podszywaniem pod innych. To zależy tylko od kultury Twoich Gości na stronie i forum  |
A jak zdażą się ci mniej kulturalni  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2004 10:43 pm Temat postu: |
|
|
|
Tymi się nie należy przejmować bo środowisko ich wykluczy. A moralnie sami się zjedzą. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
bodek74 Nowy

|
Wysłany: Pon Maj 31, 2004 3:55 pm Temat postu: |
|
|
|
Powiem tak,
forum to nie najlepszy pomysł.
Próbowałem uruchomic na własnej stronie i po miesiacu wszystkiego miałem 3 czy 4 uzytkowników  _________________ Zapraszam na moja strone - Naprawdę warto
http://www.szachy.xip.pl |
|
| Powrót do góry |
|
djuzi Nowy

|
Wysłany: Nie Cze 13, 2004 10:57 am Temat postu: |
|
|
|
Zalozenie forum musi miec mocne podstawy. Jezeli nasza strona ma 40 odwiedzin dziennie lub wiecej i nie sa to po 5 razy ci sami uzytkownicy ma to sens. Inaczej ;/ . Najlepsze forum - takie jakiego uzywa sie w wiekszosci to phpBB. To na stronie szachisty, pzszach, zzszach, itd. to phpBB tylko w specjalnej wersji dla PHP-Nuke Web Portal System. Konfiguracja nie jest trudna, trzeba mieć tylko dostęp do bazy danych MySQL. Jeżeli strona jest na bazie PHP-Nuke, to konfiguracja zajmie najwyżej godzinę. W razie problemów: djuzi@o2.pl . Służę pomocą. |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Pon Cze 14, 2004 5:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Jest jeszcze kwestia wielkości bazy danych. Jeśli jest niewielka, to radzę wybrać inne forum niż phpbb, bo te miejsca nie oszczędza. Z każdym nowym wpisem, nieprzecietnie szybko rozrastają się tabele odpowiedzialne za wyszukiwarkę. |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
djuzi Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
djuzi Nowy

|
Wysłany: Wto Cze 15, 2004 10:19 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Sro Cze 16, 2004 5:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja Was podziwiam ludzie, że sie znacie na tym HTML-u. Dla mnie to jest i zawsze była czarna magia  . Sam mam stronę internetową(wolę ani nie podawać linka  ) i jedynym program, w którym coś umiem zrobić jest Frontpage. Ja nie wiem, jak można robić stronę w notatniku, nie wyobrażam sobie tego  . |
|
| Powrót do góry |
|
|