| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Killerr Nowy

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 8:27 pm Temat postu: Dorota Czarnota |
|
|
|
Co myślicie o Aleksandzrze Kosteniuk. Piękan szachistka konieta. Nie uważacie że polskim szachom potrzeban jets taka kobieta. Osobiście widziałem Dorotę Czarnotę na turnieju i wydaje mi sie ze moglaby przejac reprezentatywna role. Teraz wyjazd na turnij oznacza celibat. Jeśli jedzie się bez dzieczyny.Czy nie uwazacie ze straszn9ie malo ladnych dziewczyn gra w szachy. A więc apeluje drodzy koledzy propagujcie szachy wsrod ladnych kóz bo nie samymi szachami czlowiek zyje.
A tak apropo orota założ swoją stronę zamieść tam swoje zdjęcia partie kontakt do sibie:)
Z szachowym pozdrowieniem |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 9:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Co do większej ilości ładnych szachistek to jestem przeciwny- dwukrotnie na turniejach zdarzyło mi się grać z bardzo ładnymi dziewczynami i przegrałem obie te partie bo nie mogłem się skupić  . |
|
| Powrót do góry |
|
MarcinZ Pion

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 9:19 pm Temat postu: Re: Dorota Czarnota |
|
|
|
| Killerr napisał: | | Czy nie uwazacie ze straszn9ie malo ladnych dziewczyn gra w szachy. |
piekno rzecz wzgledna.osobiscie znam kilka ladnych  |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 19, 2004 1:50 pm Temat postu: Re: Dorota Czarnota |
|
|
|
| Killerr napisał: | | Co myślicie o Aleksandzrze Kosteniuk. |
Kiedyś Bartłomiej Macieja wyrażał sie o niej niezbyt pochlebnie, podał nawet link do jej zdjecia podczas partii turniejowej i trzeba przyznać, że nie wyglądała zbyt zachęcająco.
| Killerr napisał: | | A więc apeluje drodzy koledzy propagujcie szachy wsrod ladnych kóz bo nie samymi szachami czlowiek zyje. |
Wyhamuj trochę swoje samcze zapędy
Nie możesz wytrzymać przez 7-10 dni bez dziewczyny Jurny z ciebie chłopak  |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
mardal Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
Killerr Nowy

|
Wysłany: Czw Maj 27, 2004 12:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Zgadzam się w 100% z mordalem Dorota jest niezwylke piękną inteligentną dziewczyną powinno byc zecydowanie więcej takich dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 28, 2004 2:24 pm Temat postu: |
|
|
|
| Killerr napisał: | | Zgadzam się w 100% z mordalem Dorota jest niezwylke piękną inteligentną dziewczyną powinno byc zecydowanie więcej takich dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!! |
Pod wzgledem piękna czy talentu szachowego  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
Sandor Nowy

|
Wysłany: Sob Maj 29, 2004 12:32 pm Temat postu: |
|
|
|
Forum to nie jest miejsce do wątków tego typu..
Wątki "osobiste" - dotyczacej jednej i konkretnej osoby moga stac się polem bitwy i można zaszkodzić lub zrobic przykrość tej osobie.
Jedna mała ironia może już wiele zmienić.. |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
Sandor Nowy

|
Wysłany: Sob Maj 29, 2004 12:56 pm Temat postu: |
|
|
|
już przeczytała - zapewniam Cię
i jestescie bezpieczni , bo anonimowi
podpiszcie się imieniem i nazwiskiem pod Waszymi opiniami..
Chyba się tego nie wstydzicie?? |
|
| Powrót do góry |
|
Killerr Nowy

|
Wysłany: Sob Maj 29, 2004 7:00 pm Temat postu: |
|
|
|
Jania : Pod względem estetycznym i szachowym jest to przecież finalistka Mistrzostw Polski kobiet. W tak młodym wieku jest to przecież ogromny sukces.Internet stwarza tą możliwość że mogę pisać to co chcę zachowując anonimowość poza ty pisze tylko miło rzezcy co innego gdybym oczerniał albo coś w tym stylu. Dorota załóż swoją stronę proszę cię!!!!!!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
Sandor Nowy

|
Wysłany: Nie Maj 30, 2004 9:20 am Temat postu: |
|
|
|
myślę , że takową ma;)
Ostatnio zmieniony przez Sandor dnia Nie Maj 30, 2004 12:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
uponthehill Nowy

|
Wysłany: Nie Maj 30, 2004 11:33 am Temat postu: |
|
|
|
Aleksandra Kosteniuk jest piękna, więcej jej zdjęć można obejrzeć na www.kosteniuk.com. To w końcu także modelka i aktorka. Jest dla szachów tym czym Kurnikowa dla tenisa, tyle, że Aleksandra przewyższa Anię znacznie poziomem sportowym (urodą z resztą też).
Piękna Ola gra w Warszawie 19-21 czerwca w Mariocie. Wszystkim spragnionym polecam się wybrać, może będzie można sobie zrobić z nią zdjęcie?
A co do ładnych szachistek, to co ktoś pisał, że jest ich niewiele- w ogóle się nie zgodzę. Po prostu w ogóle mało dziewczyn gra w szachy, np. w Warszawie i w Powsinie i w Legionie przez kilka lat widziałem tylko jedną. Ale te, które już grają, są na ogół ładne. Dziwne, pierwsze skojarzenie może być inne- gra w szachy, bo pewnie jest brzydka i nie może sobie znaleźć chłopa. Nic z tych rzeczy. Wystarczy wejść na stronę mistrzostw polski kobiet i zobaczyć ile tam ładnych foczek (najładniejsza jest Karina Szczepkowska). http://games5.cronix.pl/chess/mp2004/uczestnicy.html _________________ Moja strona Paula Morphy'ego: http://www.morphy.prv.pl
"nieważne dokąd zmierzasz, teraz jesteś właśnie tutaj" |
|
| Powrót do góry |
|
|