Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

www.gameknot.com

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum ogólne
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
arkoski
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Lis 19, 2004 5:24 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Rathi, polecam Ci www.gameknot.com W grudniu upłynie rok jak tam gram i praktycznie nie mogę mieć zastrzeżeń co do funkcjonalności. Jedną z ciekawostek może być to, że zarejestrowanych jest tam prawie 2-krotnie więcej użytkowników niż na sachy.sk Do minusów zaliczę tylko brak zmiany opcji języka (tylko angielski, co mi akurat nie przeszkadza Wink ) oraz wysokie stawki za ewentualną rejestrację (ja oczywiście na darmowych koncie gram). No i jak już byś się zaaklimatyzował to zapraszam do teamu Poland Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Rathi
Skoczek
Skoczek

PostWysłany: Wto Lis 23, 2004 1:11 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

arkoski napisał:
Rathi, polecam Ci www.gameknot.com W grudniu upłynie rok jak tam gram i praktycznie nie mogę mieć zastrzeżeń co do funkcjonalności. Jedną z ciekawostek może być to, że zarejestrowanych jest tam prawie 2-krotnie więcej użytkowników niż na sachy.sk Do minusów zaliczę tylko brak zmiany opcji języka (tylko angielski, co mi akurat nie przeszkadza Wink ) oraz wysokie stawki za ewentualną rejestrację (ja oczywiście na darmowych koncie gram). No i jak już byś się zaaklimatyzował to zapraszam do teamu Poland Very Happy

Gram na www.itsyourturn.com. Poza tym, ze nie ma rankingu i sporadycznie zdarzaja im sie wpadki, to nie mam zastrzezen.
Gram od pol roku. Od ponad 4 miesiecy jestem zarejestrowany. Oplata nie jest az tak wysoka, a rejestracja ma duzo plusow (zwlaszcza wieksza ilosc mozliwych partii granych rownoczesnie i nieograniczona liczba posuniec na dzien).
Ale dziekuje za sznurek. Sprawdze i porownam : ))
Powrót do góry

Sandor
Nowy

PostWysłany: Wto Lis 23, 2004 4:54 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zapraszacie do teamu Poland? A mnie tam nie przyjeli..Razz Jakis lewar chyab prezesem jest
Powrót do góry

arkoski
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sro Lis 24, 2004 8:00 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Sandor, pewnie nie miałeś rozegranych tych kilkunastu partii potrzebnych do ocenienia, czy będziesz na stałe grał na tym serwerze. W końcu przydzielane są gry drużynowe dla zawodników teamu i ewentualne przerwy lub zaprzestanie gry na gameknot przyniesie szkodę tym, którzy pracowali na dobrą pozycję teamu. Moje zgłoszenie też zostało na początku odrzucone, bo miałem tylko kilka partii na koncie, ale po jakimś czasie sam kapitan mnie zaprosił.
Powrót do góry

szaszkin
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Lis 25, 2004 2:05 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Polecam serwis redhotpawn.com bardzo przyjazny i swietnie zrobiony. Gram tam od roku i bardzo sobie chwale. Tez jest tylko po angielsku. Zapraszam tam do Polish Team!
Szaszkin
Powrót do góry

Rathi
Skoczek
Skoczek

PostWysłany: Sob Gru 25, 2004 9:49 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Przekonalem sie do gameknot.com. Wczoraj zaplacilem : ))
Jak do tej pory gralem tylko z niskimi rankingami, ale juz sie zapisalem do 3 turniejow, wiec powoli pewnie bede gral z coraz lepszymi.
Do poziomu II kat. pewnie mi sie nie uda dojsc, tym bardziej, ze poswiecam bardzo malo czasu na kazda partie.
Co, niestety, juz zaowocowalo glupim bledem i przegrana : ((
Gdyby ktos chcial sie zapisac, to poprosze przez ten adres: http://gameknot.com/?rfr=rathi.
Nic na tym nie stracicie a ja moge zyskac : ))
Powrót do góry

szaszkin
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sob Sty 01, 2005 11:04 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Rathi napisał:
Przekonalem sie do gameknot.com. Wczoraj zaplacilem : ))
Jak do tej pory gralem tylko z niskimi rankingami, ale juz sie zapisalem do 3 turniejow, wiec powoli pewnie bede gral z coraz lepszymi.
Do poziomu II kat. pewnie mi sie nie uda dojsc, tym bardziej, ze poswiecam bardzo malo czasu na kazda partie.
Co, niestety, juz zaowocowalo glupim bledem i przegrana : ((
Gdyby ktos chcial sie zapisac, to poprosze przez ten adres: http://gameknot.com/?rfr=rathi.
Nic na tym nie stracicie a ja moge zyskac : ))

http://www.redhotpawn.com jest duzo tanszy od gameknot i atmosfera jest tam duzo lepsza, w gameknot forum jest bardzo cenzurowane i blade, a w redhotpawn jest zywo i ciekawie.... zdecydowanie wole od gameknot
Powrót do góry

Rathi
Skoczek
Skoczek

PostWysłany: Wto Sty 04, 2005 7:30 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Bylem, nie podoba mi sie.
Niestety nie pamietam dlaczego.
O wiele bardziej spodobal mi sie GameKnot.
Na forum nie bywam. Nie mam na to czasu.
I tak o wiele za duzo czasu spedzam na graniu.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum ogólne
Strona 1 z 1