Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kto jest na forum?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum ogólne
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
K_M_K
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Lis 25, 2004 1:09 pm
Temat postu: Kto jest na forum?
Odpowiedz z cytatem

Chyba nie przeprowadzono ankiety, która mogłaby pokazać ile osób spośród użytkowników forum jest doświadczonymi szachistami, a ilu nie. Sonda powinna być całkowicie anonimowa (chociaż np. ja wcale nie wstydzę sie do tego, że słabo gram w szachy). W ankiecie należy zaznaczyć np. pole z odpowiednim tytułem albo rankingiem. Kolejne pole to pytanie o aktywność turniejową, ilość rozegranych meczy, partii lub turniejów w jakimś-tam czasie. Kolejne pole to pytanie o sposób "podejścia" do szachów, np. tylko gra, lub gra i troche pracy teoretycznej, lub przewaga pracy teoretycznej nad grą (to jest akurat moje podejście do szachów), czy wreszcie tylko praca nad teorią. No i może jakieś inne pytania, na razie nie przychodzi mi nic do głowy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum ogólne
Strona 1 z 1