| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
rommel_1945 Nowy

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 5:12 pm Temat postu: Problem migania pomóżcie |
|
|
|
Mam problem z miganiem na kurniku jak to jest. Są osoby które jak migają to wcale podobno nie znaczy ze grają progami. Przytocze przykład: osoby które są cały czas niewidoczne i właczają sie na jeden ruch to znaczy że graja nieuczciwie a osoby które migają w sposób taki ze są cały czas widoczne i znikają po ruchu przeciwnika na ułamek sekundy(problem z serwerem) i za chwile znów widoczne to znaczy ze nie grają ja mam średni ranking a migam nie wiem dlaczego chyba to problem z czymś a większość osób mówi ze oszukuje. Gdybym oszukiwał nie miałbym takiego rankingu 1298 tylko miałbym ponad 1900. Nie ma może jakiegoś programu żeby nie migać bo mnie to juz denerwuje. Pomóżcie |
|
| Powrót do góry |
|
Czapajewo Pion

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 7:06 pm Temat postu: Pewnie masz slaby dostp do netu |
|
|
|
prawdopodobnie mozesz miec lagi. Mysle ze to Slaby dostep do netu lub wirusy lub korzystasz w midzy czasie z gg lub np. skypa |
|
| Powrót do góry |
|
rommel_1945 Nowy

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 7:11 pm Temat postu: |
|
|
|
Raczej neostrada 1024 kb\s to nie są lagi więc potrzebuje jakiegoś programu. Nie wiesz moze jaki był by zebym nie migał?? |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 8:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja bym na Twoim miejscu olał idiotów co Cie wyzywają od kompów. Osoby, które uważają graczy na poziomie zielonego za kompiarzy, dlamnie są zwykłymi bezmózgami. mnie już kilka razy wyzywano że gram kompem, a wystarczyłoby, żeby ktoś spojrzał na kilka moich partii i zobaczył moje rażące błędy i wątpliwości by nie było. |
|
| Powrót do góry |
|
rommel_1945 Nowy

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 8:53 pm Temat postu: |
|
|
|
wszystko fajnie pięknie ale to jest już nudne i jak nie przestane migać to ja sam zwariuje. Słyszałem o jakimś programie pod jave cy coś takiego ale nie wiem gdzie dostać |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 9:51 am Temat postu: |
|
|
|
Jak sobie nie dasz rady z "Kurnikiem" i interesują Cię tylko darmowe serwery to spróbuj FICS(serwer) z klientem Babaschess. A jak możesz wydać trochę kaski to 45zeta za Fritz'a7 i playchess.com
Natomiast to pytanie czy jest jakiś program, który likwiduje miganie.... to z całym szacunkiem, ale powiedz mi jak wykryć na kurniku prawdziwych kompiarzy jeśli dostaną takie cacko w łapki
Pozdrawiam.
Krzysiek J. |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 8:44 pm Temat postu: |
|
|
|
Masz rację Janczewski.Nawet , jeżeli istnieje taki program to moim zdaniem podawanie go na tym forum kompletnie mija sie z celem.
A tak już z innej beczki - masz najlepszy cytat jaki widziałem.Naprawdę świetne.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pią Lut 22, 2008 9:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2005 10:31 am Temat postu: |
|
|
|
| estoril napisał: |
A tak już z innej beczki - masz najlepszy cytat jaki widziałem.Naprawdę świetne. |
Dzięki  |
|
| Powrót do góry |
|
|